Kintho van de Lommerlinde

Kiara van de Lommerlinde

Kyla van de Lommerlinde

 

 

Jody van de Lommerlinde

Jarco van de Lommerlinde

Jimmy van de Lommerlinde

J'clyde van de Lommerlinde

 

J'bonnie van de Lommerlinde

 

Filou

Faba

 

Erdo

 

Enzo

 

Elfi

 

Filou

Filou, oftewel Loebas, leeft nu werkelijk als en God in Frankrijk (voor deze ene keer moeten we dus het Oost-Vlaamse Gavere tot Frankrijk rekenen).

 
   
Faba

Faba beleeft de tijd van haar leven op een boerderij in Oeselgem.

 
   
Erdo

Erdo heeft na zijn stek in Kuurne een nieuwe thuis in Nederland gevonden. Wie weet is er voor hem ook een opmerkelijke rol in het gehoorzaamheidsprogramma weggelegd. Erdo heeft al eens de sfeer tijdens zo'n wedstrijd kunnen opsnuiven en is daar zijn zusje Enya tegen het lijf gelopen (zie Enya's logboek).

 

 Eind april 2005 is Erdo bij ons op bezoek gekomen, en dit zijn daar 2 foto's van.
Enzo

Dit is zijn officiële naam, maar zijn baasjes uit Boutersem noemen hem liever Bas. Hij wordt de huis- en gezelschapshond van de familie, maar wie weet krijgt hij op een hondenschool de smaak te pakken om verder te doen in één of andere discipline.

 

Deze foto van Bas hebben we op 18 april doorgestuurd gekregen uit het verre Boutersem, waar Bas het bijzonder goed stelt.
Elfi

De thuishaven van deze meid is Anzegem, maar het ziet er naar uit dat Elfi regelmatig naar Deinze zal terugkomen voor haar training bij de lokale hondenklub.

 

Deze foto's van Elfi zijn genomen halfweg juli bij haar thuis, waar ze het fantastisch goed stelt. Ze is en hele lieve en leergierige hond, tot grote tevredenheid van haar baasjes!

Geen navigatiebalk? Klik hier