Hallo iedereen!

Welkom op mijn logboek. Telkens als ik met mijn baasjes iets nieuws, leuks of spannends ervaar, beloof ik hier er een kort verslagje van te maken.

 

Door een tragisch ongeval is Enya op 16 maart 2008 overleden....

 

Zo ben ik op zaterdag 16 april eens mijn moeder gaan bewonderen op wedstrijd gehoorzaamheid programma 1 in Lauwe,... en weet je wie daar ook was? Mijn broertje Erdo! O wat heb ik dat speelkameraadje gemist. Jammer van het slechte weer, anders zouden we er alle tijd voor uitgetrokken hebben om weer eens goed te ravotten. Zijn oren staan al rechter dan de mijne, maar ik ben vast besloten mijn achterstand wel in te halen. Erdo stelt het zeer goed bij zijn nieuwe baasjes in Kuurne. Ik heb ook opgevangen dat hij er zeer braaf en gehoorzaam is! Flinke Erdo. Ik had  graag een fotootje van hem hiernaast geplaatst, maar het was veel te slecht weer. Daarom een foto van mij en Erdo, vlak voordat hij de Lommerlinde verliet.

Tot later iedereen!

 Mijn socialisatie gaat gewoon verder! Mijn baasjes laten me regelmatig een bezoekje brengen aan de lammetjes en de schapen. Echt leuke, maar ook rare beesten. Net toen ik ze gewoon begon te raken, zagen die grote beesten er plots heel anders uit! Ze hadden hun wollen jasje uitgedaan! Bizar, daarom vond ik dat ik er eens gerust op mocht blaffen. De lammetjes hiernaast blijven wel lief. Zonder moeder die voor hen kan zorgen verdienen zij een extra likje van mij!
 

Kijk! Het is begin mei en mijn beide oren staan recht! Ik ben terecht een fiere meid!

Tot later iedereen!

 

Begin Juli, ik weet niet waar gekropen van de warmte, maar als mijn baas afkomt met de tuinslang, dan weet ik helemaal niet meer waar gekropen! Waarom zijn Yorca en Tartouch zo vrolijk opgewonden als er met water gesproeid wordt?  Geef mij maar liever een emmer water waar ik naar hartelust in kan trappelen.
 

Wie van de twee ben ik? Ik zal het je maar verklappen: ik lig links op de foto en mijn moeder ligt voor de deur.

 

Dit ben ik, helemaal!

 

Een officiŽle foto van mijn heupen, en ik wist van niets! Op een avond hebben mijn baasjes me plots in slaap gedaan en blijkbaar toen deze foto getrokken. Onlangs werd het resultaat bekend: mijn heupen hebben de graad B1 gekregen, wat wil zeggen dat er totaal geen (voor)tekenen van heupdysplasie aanwezig zijn, maar dat ze toch net niet het ideale model (graad A) hebben: een klein vormfoutje zonder erg, maar wat wil je, niemand is perfect. Met mijn B doe ik het net zo goed als mijn moeder.

Deze officiŽle beoordeling opent de deuren naar mijn eigen eerste nestje, maar daar is het nu nog wat te vroeg voor.

 

Het ziet er naar uit dat ik nu zo een beetje de vedette wordt van de Lommerlinde. Niet dat ik mijn moeder van de troon wil stoten hoor, zij blijft de stammoeder... en stammoeder die binnenkort grootmoeder wordt! Tof hť! Dit betekent dat je binnenkort veel meer over me zult kunnen lezen op de andere pagina's van deze website. Kwestie van me niet uit het oog te verliezen he!

Door een tragisch ongeval is Enya op 16 maart 2008 overleden....

 

Geen navigatiebalk? Klik hier